Beachkind Böda Strand

Böda Sand ~ Hemester när den är som bäst!

Böda Camping känner nog de allra flesta svenskar till. Om inte från egna semestrar så åtminstone från tv-rutan!

En knappa halv kilometer från den lyxigare Böda Camping finns även den mer avskalade Bödagårdens Camping som är perfekt för en mysig familjesemester!  Eller varför inte en sportig vecka för allt från nybörjare till proffs, som vill spela beach volley och/eller vara med på turnering under v29-30?!

Böda-stranden sträcker sig över flera kilometer av vacker vit sandstrand som definitivt ger en känsla av att vara utomlands på en riktig solsemester!

På den tv-kända Böda Camping finns allt nödvändigt från mataffärer till restauranger till live-framträdanden på kvällarna. Vid Bödagårdens Camping, där jag själv stannade och tältade, finns det också en mindre butik och restaurang, minigolf, kök, dusch mm och självklart en glasskiosk vid stranden.

Jag som gillar aktiva semestrar hade en av mina absolut finaste sommarsemestrar med lite träning på stranden och min allra första beach volley turnering (jag är nybörjare, så det passar verkligen alla nivåer att vara med!). Det blev även en underbar morgonrutin med yoga och ett dopp i havet i morgonens stillhet.

Vad ska man säga?! Hemester när den är som absolut bäst!

Have a Beachkind'a day!

~ Mari

 

Mari Klaup är en av våra fina strandhjältar som har varit med på Beachkinds resa ända från lansering sommaren 2022!

Mari håller på med friidrott på elitnivå och har tidigare representerat det estniska landslaget i både EM och  VM. Hennes största mål är att få delta i OS!

Maris passion för en aktiv och hållbar livsstil är inspirerande och smittar verkligen av sig! Om du vill veta mer om Mari och ta del av hennes råd inom kost och hälsa kan du hitta henne på instagram @mari_yeti_k!

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.