Alla kan bli en strandhjälte!

Beachkind föddes ur idén om ett väldoftande och tryggt solskydd för alla!

För oss på Beachkind var det extra viktigt att ingredienserna i våra solskydd skulle vara snälla mot både människa, djur och våra hav.

Läs mer om våra solskydd nedan och bli en strandhjälte du med!

Familjen bakom Beachkind

Naturliga ingredienser

För oss var naturliga ingredienser det enda rätta valet!

Våra solkrämer innehåller 100% naturliga ingredienser - väl beprövade och milda ingredienser som naturliga och ekologiska oljor, smör, vaxer, mineraler och vitaminer som alla har visat sig vara säkra för människors hälsa.

Solskydd med mineraler

Vårt solskydd är ett fysikaliskt filter med små icke-nano naturliga mineralpartiklar från zinkoxid. Tillsammans med övriga mjukgörande ingredienser lägger sig zinkoxiden som en hinna ovanpå huden för att reflektera bort både UVA- och UVB-strålar innan de går in i huden.

Snällt mot det marina livet

Beachkinds solkräm är fri från ingredienser som Oxybenzone och Octinoxate (vilket är förbjudet på vissa ställen i världen), men även mikroplaster och nanopartiklar.

När du använder Beachkinds solskydd är du en riktig strandhjälte!

För hela Familjen

Vi har valt att jobba med milda och allergi-vänliga ingredienser - väl beprövade ingredienser som naturliga och ekologiska oljor, smör, vaxer, mineraler och vitaminer som alla har visat sig vara säkra för människors hälsa.

Beachkinds produkter är trygga för både barn till vuxna, och även för gravida.

Eko-certifierad tillverkning

Beachkind's produkter tillverkas inom EU på en Cosmos Organic och GMP certifierad anläggning som ställer höga krav på ingredienser, tillverkning och egna tester.

Vi är otroligt glada över att ha hittat en producent som har samma värderingar som vi och att vi kan utveckla och producera våra produkter på ett tryggt sätt.

Testade av oberoende part

Förutom vår tillverkares egna tester så har vi använt oss av ett oberoende test-labb för att verifiera och certifiera produkternas solskyddsfaktor (UVA/UVB) enligt flera av de olika krav som finns på solskydd.

Tack för att du läst ända hit! Nu är du redo att bli en strandhjälte!