Sanur ~ En ljuvlig strand på Gudarnas ö Bali

Sanur ~ En ljuvlig strand på Gudarnas ö Bali

De senaste tio åren har mina vägar många gånger korsat Bali, och mer än häften av vintrarna har jag bott där ett par månader med min familj. Bali är en obeskrivligt vacker ö i Indiska Oceanen, fylld med stränder av alltifrån vit paradissand till svarta vulkankorn. Där varje strand har sin egen charm, även om det också finns en viss plats som jag alltid kommer tillbaka till. Nämligen stranden i Sanur. Ljus sand möter turkost vatten. Den är långgrund och barnvänlig, samtidigt som den bjuder in till snorkling och ett färgglatt marinliv. Och om du är som jag, och älskar att vågsurfa, så hoppar du enkelt på en liten båt från strandkanten och åker ut ett par hundra meter för att surfa på underbara vågor ute i korallrevet.

Strandpromenaden är fylld av underbara hotell och älskvärda restauranger. En av mina favoritaktiviteter är att smyga upp extra tidigt och springa eller promenera utmed den, medan solen går upp över havet och lämnar himlen i en blandning av rosa och aprikosorange. Det finns få saker i världen som slår denna plats och det var en av anledningarna till att vi för fyra år sedan även gifte oss på den.

Har du någon gång möjligheten att besöka Bali, glöm inte att ta en sväng förbi Sanur. Njut av det varma lugna havet, de fantastiska lokalborna, oerhört god mat och den avslappnande balinesiska atmosfären. Tips på hotell på stranden är Puri Santrian. Och tips på strandrestaurang är Genius och Lilla Pantai.

Have a Beachkind'a day!
~ Louise

Vi är så stolta och glada över att vår strandhjälte Louise Strömberg är med och berättar om en av sina absoluta favoritstränder på Bali! Vi kan inte tänka oss någon annan som har bättre koll på denna paradisö än Louise :)

Louise beskriver sig själv som en self love coach, författare, influencer, yogalärare, holistisk hälsoaktivist, Mamma och "bästa vännen som tar med den goda efterrätten"!

Förutom coaching så håller även Louise i inspirerande yoga retreats och erbjuder avslappnande yogaklasser både på plats och online.

Lär känna Louise bättre! Surfa in på www.louisestromberg.se eller följ via instagram på @louisestromberg.se.

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.